Music

Bij soulful drinks horen tasty tunes. Onze bars zijn dan ook uitgerust met een DJ-booth en speakers die het dak eraf blazen.

Jazz, funk, reggae, house, latin of afrobeat? Jij bepaalt de stijl en wij zorgen voor de perfecte groove op het juiste moment.

Op de achtergrond tijdens een receptie, spannend tijdens het aperitief en opzwepend op de dansvloer.

Beluister onze mixen, bepaal je stijl en laat het vervolgens aan ons over. Wij garanderen je aanstekelijke beats waar de energie vanaf spat.

Jij shaket je booty, wij de cocktails!

#1

Old Skool Jazz & Swing

Get rhythm, when you get the blues. Blues is de bakermat van de moderne muziek en heel wat genres haalden hier hun mosterd. It don’t mean a thing, if it ain’t got that swing! Laat de jaren ‘60 en ‘70 herleven.

Gooi de benen los, laat je meenemen naar deze gouden periode en beleef het allemaal opnieuw.

#2

Dancefloor

Nood aan stevige portie sfeer en de betere dansnummers? Wij zetten de vloer in vuur en vlam. Onze dance hits krijgen iedereen in beweging, dé perfecte keuze voor een huwelijksfeest.

#3

Sparkling Cocktail Tunes

Nog meer genieten van je cocktail? Wij zorgen voor bruisende nummers, die perfect blenden bij de drankjes. Zo verloopt je feestje ontzettend smooth en smaken de drankjes eens zo goed. Een topper op elke receptie en perfect voor een cocktailfeestje.

#4

Funky House

Pompende beats die de adrenaline de hoogte injagen? Onze Funky House neemt je mee op sleeptouw en brengt je in een trance. Pas in de vroege uurtjes besef je dat je net uren op de vloer hebt gestaan en dat de benen toe zijn aan wat rust.

#5

Contact

Heeft u een vraag of opmerking voor ons?
U kan ons steeds bereiken via onderstaand e-mailadres: info@bar-mobil.be

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

* Verplicht veld

Sitemap Privacy Policy Cookie Policy

webdesign by conversal

Secured By miniOrange